Rólunk

ezt nyújtja neked az Agava

Tengeri levegő. Festői szépségű Sutivan.

Hangulatos erkélyes/teraszos apartmanok, az udvaron medence napágyakkal, a kertben grillsütő, családias hangulat, pár perc sétára a strand, a vásárlás, a játszótér. 2009 óta foglalkozunk vendéglátással. Ez egy hírtelen életmód váltással járt, amit természetesen azóta sem bántunk meg.
És hogy miért is foglalkozunk pont itt apartmanok kiadásával? Mert mi magunk is szenvedélyesen szeretjük Brač szigetét. Megfogott bennünket a jó levegő, a tengerparton a víz hangja, a kis szűk utcák, a sutivani házak, emberek és az apró dolgok. A sziget mindig tartogat számunkra valami új, felfedezetlen csodát, nem lehet megunni!
A hely szeretete hozott ide bennünket, amit szeretnénk másokkal is megosztani!
És kérünk, ha jössz, te is vigyázz rá, hogy a környék, a tengerpart ilyen tiszta maradjon.
Fedezd fel apartmanjainkat

Szolgáltatásaink

Ingyenes WiFi

Ingyenes WiFi

Minden stúdióban és apartmanban lehetőség van vezeték nélküli internetet használatára.
Családbarát szobák

Családbarát szobák

Gyerekágyat, etetőszéket, babakádat mi biztosítunk, nem szükséges hozni!
Ingyenes parkolás

Ingyenes parkolás

A ház előtt 7 db parkolónk van, ill. 3 helyet bérlünk a 80 m-re lévő városi parkolóban.
Étkezési lehetőség

Étkezési lehetőség

Egy közeli hangulatos étteremben lehetőség van félpanziós étkezésre. Nem szükséges előre lefoglalni, elég akkor eldönteni, amikor már a helyszínen vagytok!
Légkondicionált helyiségek

Légkondicionált helyiségek

Minden stúdió és apartman légkondicionált, használatát az apartman ára tartalmazza!
Strandolási lehetőség

Strandolási lehetőség

A hozzánk legközelebbi strand kb 300 m-re, egy 10 perces sétára van. Sutivanban a partszakasz legalább 10 km hosszú, rengeteg...
Az Agava Apartmanház Horvátországban, Brač szigetén, Sutivan nevű barátságos mediterrán kisvárosban tavasztól őszig vár.
Egy nagy átalakításnak köszönhetően az Agava 2009-ben még színvonalasabb és családiasabb lett. Különleges és hagyományosabb szobáink is vannak, de egy biztos: a berendezés minden apartmanunkban egyedi, mi álmodtuk meg őket.
6 apartmanból és 4 stúdióból választhatsz, a szobák kialakítása egyedi és majdnem minden évben változtatunk bennük valamit.  Mindegyikhez tartozik erkély, vagy terasz.
Kb. 150-200 méter. 2-3 perc sétára van tőlünk a bolt, a piac, a kávézók, az éttermek és a posta, a legközelebbi strand pedig kb 300 m-re van.
Az apartmanház udvarán egy 7x4x0,9 méteres medence nyújt örömet mind a gyermek, mind a felnőtt vendégek számára.
Parkolás: Az üdülő udvarában van néhány ingyenes parkolóhely (érkezési sorrendben), illetve a közeli városi parkolóban, 80 m-re a háztól, szintén teljesen ingyen.
Agava apartmanház

Horvátország, Brač szigetén, Sutivan városában

Strandolás

Fürdőzés, úszás, napozás

Strandolás: A közeli közös strandon sokan fürdenek, úsznak, napoznak. Strandoláshoz, feltöltődéshez, fotózáshoz, olvasáshoz kereshetsz kicsit távolabbi és a számodra megfelelő tengerparti részt is. Több csendes öböl várja a fürdőzőket, a lassan mélyülő tenger ideális gyermekes családok részére. Ha valaki a nyüzsgést szereti, akkor népesebb strandhelyeket is lehet választani.
A strand Sutivanban és a sziget valamennyi partja kristálytiszta, mivel kavicsos – ezekből a lapos kerek kövekből szokták vendégeink felépíteni harmóniát szimbolizáló „zen” tornyot.
Sutivan az egyik legtisztább része a Dalmát tengerpartnak, amelynek partja kiválóan alkalmas strandolásra. Érdemes strandcipőt vinni, hogy kényelmesebben mozogjanak a kavicsokon. Tengeri sünök, kagylók csak mélyebben vannak, ezért nem jelentenek veszélyt. Sutivantól 21 km-re található Lovrečina nevű homokos öböl. Ez a legideálisabb strand a kisgyermekes családok számára, mert a tenger itt több 100 m-en keresztül csak térdig ér egy felnőttnek. A strand mellett található egy lovarda is, ahol lehetőség van lovagolásra és lovak simogatására. A strandtól nem messze egy ókeresztény bazilika romjai láthatók.
A legnépesebb és legnyüzsgőbb strand a szigeten pedig Bolban van, az Aranyszarv-félszigeten.Ez a sziget és Dalmácia leghíresebb strandja. Itt számos vízi sportolásra is lehetőség van, pl.: jet ski bérlése, vízibicikli, banán, vízisíelés, stb. A strand parkolója fizetős.