Kapcsolat

Elérhetőségeink

Amennyiben bármilyen kérdésed van, úgy kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeink egyikén:

Telefon

Telefon: +385 21 638 209
Mobil: +36 30 279 75 56
Mobil: +36 30 206 17 32

Cím

Ul. Pjover 3.
21403 Sutivan
Brac-sziget, Horvátország

E-mail

agava.ap@gmail.com

Írjon nekünk

Küldje el üzenetét és mi válaszolunk

Megközelítés

Autóval:

Split - Brač sziget (Supetar) (60’)
Splitből induló komphajóval lehet megközelíteni Brač szigetét. Tehát a szigetre a dalmát fővárostól, Splitből körülbelül egyórás hajóutat kell megtenni.
Splitbe érkezve táblák mutatják az utat a kikötőbe: a ``Centrum`` és ``Trajekt`` (komp) feliratú és hajó-ábrákat tartalmazó táblák által jelzett útvonalat kell követni. A hajóállomás épületében a pénztáraknál a Supetarba induló kompjáratra kell jegyet váltani (az autóra is) és a megfelelő számú bejárathoz besorolni.
A kompjeggyel kapcsolatos információkat a következő honlapon lehet megtekinteni: www.jadrolinija.hr
A kompon megtett utat vendégeink általában érkezéskor izgalmasnak, elutazáskor kellemes levezetésnek találják. Pedig előfordul, hogy nagy a zsúfoltság vagy várni kell, de megéri…még delfineket is lehet látni!!

Supetar – Sutivan (8 kilométer – 10’)
Amikor megérkeztél a szigetre komppal, akkor még Supetarban vagy, a sziget fővárosában. Innen Supetartól már csak 8 km-re található Sutivan és az Agava Apartmanház. Itt várunk!
A komp kikötőtől csak egyenesen kell menni egészen a körforgalomig. Itt a második lehetőségnél jobbra kell kimenni MILNA felé. Utána lesz egy útelágazás, ahol jobbra kell tartani MIRCA felé. Mirca után következik Sutivan. Fontos: nem az első sutivani lejárót kell választani, hanem a ``Centar`` táblát kell követni és a második lejárón kell lemenni jobbra. Ez a Vukovarska ulica (utca) Itt egyenesen kell menni kb 300 m-t, a baloldalon lesz egy kis házikó Likva d.o.o. felírattal. Ezzel a házzal szemben van a feljáró az apartmanházhoz: ulica PJOVER, itt már az AGAVA felirat látszódni fog!
Vonattal vagy busszal:
Mindkét tömegközlekedési eszköz spliti végállomása a hajóállomással szemben van, attól mintegy 80-100 m-re.
Repülőgéppel:
A spliti repülőtér Split és Trogir között, Kaštelben van. A kikötőig a repülőtéri transzferjárattal lehet eljutni, körülbelül 30-40 perc alatt.